Berättelser, analyser och senaste trender inom Workforce Management

SEPTEMBER 2018

Affärsvärde genom att förvandla befintliga lösningar till molnbaserade ekosystem

Företag står idag inför en omvälvande marknad och allt större krav på att kunna erbjuda effektiva och användarvänliga IT-applikationer som kan optimera arbetsflöden från början till slut, säkerställa nöjda kunder och minimera kostnaderna.

Även om leverantörer av IT-lösningar har adresserad dessa utmaningar under många år har tekniska innovationer och framgångar också gett nya möjligheter.

Få en överblick över trender som utvecklas på marknaden och hur vi reagerar på dem för att göra ProMark ett säkert

LÄS HELA ARTIKELN >>
 

Certifierad ProMark integration med SAP-lösningar

SAP® Integration and Certification Center har nyligen certifierad integrationen mellan ProMark version 4.60.00 och SAP-applikationer och databasplattformen SAP S/4HANA®.
ProMark levererar exakta löne- och frånvarodata till SAP-lösningar – utan behov av kundspecifik programmering – och ger samtidigt företaget möjlighet till att utnyttja HRMS-funktionaliteten i ProMark-plattformen. Det minskar manuella rutiner och fel i löneberäkningen, ökar effektiviteten och gör ProMark till en framtidsäker lösning.

LÄS MER OM CERTIFIERINGEN >>
 

ProMark nämnt i marknadsguide från Gartner för det tredje året i rad

Gartner har nyligen publicerat en uppdaterad version av deras Market Guide for Workforce Management Applications. Guiden ger en översikt över 16 representativa leverantörer och deras lösningar.

Vi investerar kontinuerligt i utvecklingen av ProMark och har under de senaste åren fokuserat på molnettjänster, mobilitet och självbetjäning vilket kan vara avgörande parametrar när företagen står inför valet av den optimale Workforce Management lösningen.
Vi är därför stolta över igen att vara nämnt i guiden för det tredje året i rad vilket vi upplever som ett viktigt erkännande av vårt arbete.

LÄS MER OM PROMARK OCH GARTNERS MARKNADSGUIDE >>
 

Inspiration för att öka effektiviteten

Vill du öka effektiviteten och undvika stor teknisk skuld (läs: användning av föråldrade IT-system)?

Vi erbjuder korta webinars som visar hur vi kan hjälpa dig att skapa tillväxt och bra resultat genom att digitalisera era arbetsflöden.
Du får också tips för hur du bygger ditt business case för investeringen – oavsett om det handlar om att införa ett nytt system eller att ersätta ett gammalt.

Få svar på dina frågor under ett icke-bindande webinar på bara 30 minuter.

LÄS MER OCH ANMÄL DIG TILL WEBINARET HÄR >>
 
Mark Information Sverige AB
Torshamnsgatan 44
S-164 40 Kista
Sverige
info.se@mark-info.com
www.mark-info.se
Customer Care
T +46 20 170 14 68
hotline.se@mark-info.com
Följ oss