Historier, analyser og nyeste kunnskap innen Workforce Management

SEPTEMBER 2018

Forretningsverdi ved å tranformere eldre løsninger til skybaserte økosystemer

Selskaper står i dag overfor et marked i endring og økte krav om effektive og brukervennlige IT-applikasjoner som kan optimalisere arbeidsflyter fra start til slutt, sikre fornøyde kunder og minimere kostnader. Og selv om IT-leverandører har håndtert disse utfordringene i mange år, så har teknologiske nyvinninger og forbedringer også gitt selskaper nye muligheter.
Få oversikt over trender som utvikler seg på markedet og hvordan vi reagerer på dem, for å gjøre ProMark til en sikker beslutning – nå og i fremtiden.

LES HELE ARTIKKELEN >>
 

ProMark oppnår sertifisert integrasjon med SAP-løsninger

SAP® Integration and Certification Center har nylig sertifisert integrasjonen mellom ProMark versjon 4.60.00 og SAP-applikasjoner samt databaseplattformen SAP S/4HANA.
ProMark leverer korrekte lønn- og fraværsdata til SAP-løsninger – uten behov av kundespesifik programmering – og gir samtidig bedriften mulighet for å utnytte HRMS-funksjonaliteten i ProMark-plattformen. Det reduserer de manuelle rutiner og feil i lønnsberegningen, øker effektiviteten og gjør ProMark til en fremtidssikker løsning.

LES MER OM SERTIFISERINGEN >>
 

ProMark nevnt i markedsguide fra Gartner for tredje år i rad

Gartner har nylig publisert en oppdatert versjon av deres Market Guide for Workforce Management Applications. Guiden gir oversikt over 16 representative leverandører og deres løsninger.

Vi investerer kontinuerlig i utviklingen av ProMark og har i de siste årene fokusert på cloudifisering, mobilitet og selvbetjening som kan være avgjørende parametere når selskapene står overfor å velge den optimale Workforce Management løsningen.
Vi er derfor stolte av igjen å være nevnt for tredje år i rad, noe vi ser som en viktig anerkjennelse av vårt arbeid.

LES MER OM PROMARK OG GARTNERS MARKEDSGUIDE >>
 

Inspirasjon til å øke effektiviteten

Ønsker du å øke effektiviteten og unngå tung teknisk gjeld (bruk av foreldede IT-systemer)?

Vi avholder korte webinars som viser hvordan vi kan hjelpe deg med å skape vekst og gode resultater ved å digitalisere deres arbeidsflyten.
Du får også tips for hvordan du bygger business casen for investeringen – enten det handler om å introdusere et nytt system eller erstatte et gammelt.

Få svar på dine spørsmål under et uforpliktende webinar på bare 30 minutter.

LES MER OG PÅMELD DEG WEBINARET HER >>
 
Mark Information Norge AS
Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo
Norge
info.no@mark-info.com
www.mark-info.no
Customer Care
T +47 8005 8878
hotline.no@mark-info.com
Følg oss