Historier, analyser og nyeste kunnskap innen Workforce Management

DESEMBER 2017

Kjære Kirsten

2017 kommer til en slutt, og det er derfor på tide å se tilbake på hva som har skjedd i året som har gått.

Det har vært et travelt og spennende år i Mark Information på mange måter. Noen av høydepunktene kan ses nedenfor. Vi gleder oss til 2018!

Vi ønsker deg og din familie en riktigt god jul og alt det beste i 2018!

 
I begynnelsen av april overtok vi WinTid-aktivitetene i Danmark og kunne ønske velkommen til nye ansatte og 73 kunder.

Det har blitt mange kaffemøter over hele landet der vi har møtt mange av våre nye kunder. Vi har også etablert en brukergruppe for WinTid superbrukere som møttes første gang i november.

Vi inngik et strategisk samarbeid med Wirtek A/S om å etablere vårt eget selskap i Romania, Mark Information Development Srl.

Med virkning fra 1. mai 2017 kunne vi ansette våre 6 rumenske utviklere som alle tidligere var ansatt hos vår outsourcing partner ENEA.

Med 7 utgivelser i år har vi vært opptatt av å utvide ProMark med enda mer funksjonalitet:
* Nye mobile apps for iOS og Android * utvidelse av ProPC * forbedring av vår web-baserte planleggingsverktøy ProRoster * samt utvidet funksjonaliteten i vår nye web-baserte rapporteringsverktøy.
I tillegg har vi i 2017 vært veldig opptatt med noen store forbedringer i ProMark.

Løsningene omfatter blant annet medarbeider-selvbetjening integrert med ProRoster og våre mobile apps for effektiv bemanningsplanlegging samt prosjektregistrering via ProPC, mobile applikasjoner og vår nye nettportal.
2018 blir året der du vil se mye mer av vår moderne webportal utviklet for berøringsbaserte enheter, for eksempel nettbrett. Vi vil fokusere på å utvikle relevant funksjonalitet slik at ansatte kan bruke den nye nettportalen til sine prosesser.

Vi har lansert en rekke utvidede tjenester som optimaliserer kundens investering i ProMark, frigjør tid i HR/lønn og IT-avdeling og sikrer stabil drift – uten uforutsette utgifter.

Vi har ønsket 15 nye kunder velkommen, og det betyr bl.a. at vi er i ferd med å utvikle en banebrytende løsning for bygg og anleggsbransjen. Og flere kunder er på vei …

Les de forskjellige nyhetene >>
For andre påfølgende år er vi blant de leverandørene som Gartner har valgt for deres "Market Guide for Workforce Management Applications".
Vårt hovedkontor i Lyngby har gjennomgått omfattende renovering og vises nå lyst og vakkert. Vi er klare til å motta alle gjester som ønsker å besøke oss ...
 
Mark Information Norge AS
Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo
Norge
info.no@mark-info.com
www.mark-info.no
Customer Care
T +47 8005 8878
hotline.no@mark-info.com
Følg oss