Berättelser, analyser och senaste trender inom Workforce Management

DECEMBER 2017

Bästa Kirsten

2017 närmar sig sitt slut, och det är därför dags att se tillbaka på av vad som hänt under året. Det har varit ett spännande år i Mark Information på många sätt. Några av höjdpunkterna kan ses nedan. Vi ser fram emot 2018!

Vi önskar dig och din familj en riktigt god jul och allt det bästa i 2018!

 
I början av april tog vi över WinTid-aktiviteterna i Danmark och kunde samtidigt välkomna nya anställda och 73 kunder.

Det har resulterat i många kaffemöten över hela landet där vi har träffat många av våra nya kunder. Vi har också etablerat en användargrupp för WinTid användare som höll första möte i november.

Vi inledde et strategiskt samarbete med Wirtek A/S för att etablera vårt eget företag i Rumänien, Mark Information Development Srl.

Från och med den 1 maj 2017, kunde vi därför anställa våra 6 rumänska utvecklare, som alla tidigare arbetade för vår outsourcingpartner Enea.

Med 7 versioner i år har vi varit upptagna av att expandera ProMark med ännu mer funktionalitet:
Nya mobila appar för iOS och Android * utökat ProPC * förbättrad vår webbaserade planeringsverktyg ProRoster * och utökad funktionalitet av vår nya webbaserade rapporteringsverktyg.
Dessutom har vi i 2017 varit väldigt upptagna med stora förbättringar av ProMark.

Lösningarna omfattar bland annat självbetjäning för medarbetare integrerad med ProRoster och våra mobila applikationer för effektiv bemanningsplanering och projektregistrering via ProPC, mobilappar och vår nya webbportal.
2018 kommer att bli året då du kommer att se mycket mer av vår moderna webbportal avsedd för beröringsbaserade enheter såsom surfplatta. Vi kommer att ha ett starkt fokus på att utveckla relevant funktionalitet, så att de anställda kan använda den nya webbportal för sina processer.
Vi har lanserat ett antal utökade tjänster som optimerar kundens investering i ProMark, frigör tid i HR/lön och IT-avdelningen och säkerställer en stabil drift – utan oförutsedda utgifter.
Vi har välkomnat 15 nya kunder, vilket bl.a. innebär att vi är i färd med att utveckla en banbrytande lösning för byggbranschen. Och fler kunder är på väg …

Läs de olika nyheter >>
För det andra året i rad är vi bland de leverantörer som Gartner har valt för deras "Market Guide for Workforce Management Applications".

Vårt huvudkontor i Lyngby har genomgått omfattande renoveringar och är nu ljust och vackert.

Vi är redo att ta emot alla gäster som vill besöka oss ...
 
Mark Information Sverige AB
Smidesvägen 12, 1tr
171 41 Solna
Sverige
info.se@mark-info.com
www.mark-info.se
Customer Care
T +46 20 170 14 68
hotline.se@mark-info.com
Följ oss