Historier, analyser og nyeste viden inden for Workforce Management

SEPTEMBER 2018

Forretningsværdi ved at gå fra ældre IT-løsninger til cloud-økosystemer

Virksomheder står i dag over for markeds-forandringer og stadig større krav om effektive og brugervenlige IT-applikationer, der kan optimere arbejdsgange fra start til slut, sikre kunde-tilfredshed og minimere omkostningerne.

Mens IT-leverandører har adresseret disse udfordringer i mange år, har den teknologiske udvikling og innovation givet virksomhederne nye muligheder.

Få et overblik over de trends, der udvikler sig på markedet, og hvordan vi reagerer på dem for at gøre ProMark til en tryg beslutning – nu og i fremtiden.

LÆS HELE ARTIKLEN >>
 

ProMark opnår certificeret integration med SAP-løsninger

SAP® Integration and Certification Center har netop certificeret integrationen mellem ProMark version 4.60.00 og SAP-applikationer samt databaseplatformen SAP S/4HANA.

ProMark leverer valide løn- og fraværsdata til SAP-løsninger – uden behov for kundespecifik programmering – og giver samtidig virksomheder mulighed for at udnytte HR-funktionaliteten i ProMark-platformen. Det reducerer de manuelle rutiner og fejl i lønberegningen, øger effektiviteten og gør ProMark til en fremtidssikker løsning.

LÆS MERE OM CERTIFICERINGEN >>
 

ProMark omtalt i markedsguide fra Gartner for tredje år i træk

Gartner har for nylig offentliggjort en opdateret version af deres Market Guide for Workforce Management Applications. Guiden giver et overblik over 16 repræsentative leverandører og deres løsninger.

Vi investerer kontinuerligt i udviklingen af ProMark og har i de senere år fokuseret på cloudificering, mobilitet og selvbetjening, som kan være afgørende parametre, når virksomheder står over for at skulle vælge den optimale Workforce Management-løsning.
Vi er derfor stolte over at være omtalt for tredje år i træk, hvilket vi oplever som en vigtig anerkendelse af vores arbejde.

LÆS MERE OM PROMARK OG GARTNER MARKEDSGUIDE >>
 

Inspiration til at øge effektiviteten

Ønsker I at øge effektiviteten og undgå tung teknisk gæld (brug af forældede IT-systemer)?

Vi afholder korte webinarer, hvor vi fortæller mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe vækst og gode resultater ved at digitalisere arbejdsgangene.
I får også tips til, hvordan I bygger business casen for investeringen – uanset om det handler om at indføre et nyt system eller erstatte et gammelt.

Få svar på dine spørgsmål under et uforpligtende webinar på bare 30 minutter.

LÆS MERE OG TILMELD DIG WEBINARET HER >>
 
Mark Information A/S
Maglebjergvej 11
2800 Kgs. Lyngby
+45 4690 0000
Danmark
info@mark-info.com
www.mark-info.dk
Customer Care
T +45 8060 6180
hotline@mark-info.com
Følg os