Historier, analyser og nyeste viden inden for Workforce Management

JUNI 2018

Kære Kirsten

Med dette sidste nyhedsbrev inden sommeren vil vi ønske dig og din familie en rigtig dejlig sommer, uanset hvor I opholder jer.

Ønsker du en nærmere snak om vores løsninger og hjælp til at få styr på tiden i din virksomhed, så tag endelig fat i os. Trods ferietid er vi altid klar til en dialog!

KONTAKT OS >>
 

Selvbetjening giver fleksibel planlægning og øget agilitet

Effektiv bemandingsplanlægning står højt på agendaen i mange virksomheder. I en dynamisk hverdag er det vigtigt at kunne tilpasse sig og håndtere afvigelser, så produktionen hele tiden kan opretholdes.

Med ProMark digitaliserer Brdr. Hartmann nu processen for udbud af vagter og vagtbytte. Det reducerer både administrativ tid og øger fleksibiliteten og agiliteten.

LÆS HELE ARTIKLEN >>
 

Sådan får I styr på tiden!

Vi har samlet en række gode råd og overvejelser, som hjælper dig, når du skal anskaffe, udvide eller udskifte tidsregistreringsløsning.

Er det aktuelt hos jer, så hent inspiration i vores e-bog. Den ligger frit tilgængelig til download på vores hjemmeside.

 

Mere inspiration til at blive en effektiv virksomhed

Ønsker I at øge effektiviteten og undgå tung teknisk gæld (dvs: brug af forældede IT-systemer)?

Vi tilbyder korte webinarer, som viser hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe vækst og gode resultater ved at digitalisere arbejdsgangene.

I får også tips til, hvordan I bygger business casen for investeringen – uanset om det handler om at indføre et nyt system eller erstatte et gammelt.

Få svar på dine spørgsmål under et uforpligtende webinar på bare 30 minutter.

LÆS MERE OG TILMELD DIG WEBINARET HER >>
 
Mark Information A/S
Maglebjergvej 11
2800 Kgs. Lyngby
+45 4690 0000
Danmark
info@mark-info.com
www.mark-info.dk
Customer Care
T +45 8060 6180
hotline@mark-info.com
Følg os