Historier, analyser og nyeste viden inden for Workforce Management

DECEMBER 2017

Kære Kirsten

2017 lakker mod enden, og det er derfor tid til at se tilbage på noget af det, som er sket i året, der er gået.

Det har på mange måder været et rigtigt travlt og spændende år i Mark Information. Nogle af højdepunkterne kan du se herunder. Vi ser frem – og glæder os – til 2018!

Rigtig glædelig jul til dig og din familie og de bedste ønsker for 2018!

 

Vi overtog i starten af april WinTid-aktiviteterne fra Dansk Tidkontrol og kunne samtidig byde nye medarbejdere og 73 kunder velkommen.

Det er blevet til mange kaffemøder i hele landet, hvor vi har fået hilst på mange af de nye kunder. Vi har også etablereret en erfagruppe for WinTid-superbrugerne, hvor de har mulighed for at udveksle erfaringer med hinanden.

Vi indgik strategisk samarbejde med Wirtek A/S og etablerede i den forbindelse vores eget selskab i Rumænien, Mark Information Development Srl.

Med virkning fra 1. maj 2017 kunne vi således ansætte vores 6 rumænske udviklere, som alle tidligere var ansat af vores outsourcing partner ENEA.
Med 7 releases i år har vi haft travlt med at udvide ProMark med endnu mere funktionalitet:
* Nye mobile apps til iOS og Android * Udvidet ProPC * Forbedret vores webbaserede planlægningsværktøj ProRoster * samt udvidet funktionaliteten i vores nye webbaserede rapporteringsværktøj.
Derudover har vi i 2017 haft rigtig travlt med nogle store forbedringer til ProMark.

Løsningerne omhandler fx medarbejder-selvbetjening integreret med ProRoster og vores mobile apps til effektiv bemandings-planlægning samt projektregistrering via ProPC, mobile apps og vores nye webportal.
2018 bliver året, hvor I vil se meget mere til denne moderne løsning designet til touch-baserede enheder, som fx tablets. Vi vil have et stærkt fokus på at udvikle relevant funktionalitet så medarbejdere kan anvende den nye webportal til deres processer.
Vi har lanceret en række udvidede services, der optimerer kundernes investering i ProMark og frigør tid i HR-/løn- og IT-afdelingen og sikrer stabil drift – uden uforudsete udgifter.
Vi har budt 15 nye kunder velkommen, som bl.a. betyder, at vi er i gang med at udvikle en banebrydende løsning til bygge- og anlægsbranchen – og flere kunder er på vej.

Læs de forskellige nyheder >>
Vi er for andet år i træk blandt de leverandører, som Gartner har udvalgt til deres "Market Guide for Workforce Management Applications".
Vores hovedkvarter i Lyngby har gennemgået en omfattende renovering og fremstår nu lys og pæn.

Vi er klar til at modtage alle de gæster, som skulle have lyst til at besøge os, så kom bare ...
 
Mark Information A/S
Maglebjergvej 11
2800 Kgs. Lyngby
+45 4690 0000
Danmark
info@mark-info.com
www.mark-info.dk
Customer Care
T +45 8060 6180
hotline@mark-info.com
Følg os